sunnuntai 14. elokuuta 2011

Koulu jatkuu taas

Hienoa että koulutyöt alkoivat, sillä kesän toimettumuus alkoi jo tympiä. Yleensä olen viettänyt kesän lähinnä maalaten, mutta tämä kesä oli monella tapaa poikkeus.
Onnistuin harrastamaankin hieman, mm. valokuvausta ja juttujen kirjoittelua. Kävin kesäisenä kuumana päivänä kuvaamassa Kimin Corvettea, jonka parissa oppilaiden kera tuli viime talvi vietettyä aika tiiviisti.
Corvette on kyllä hyvän näköinen melkein joka kantilta, mutta tämä kuvakulma on mielestäni paras.
Koska kesä oli niin kuuma, en sittenkään maalannut omaa autoani uudestaan vaikka mieli tekikin. Keskityin tällä kertaa enemmän viettämään lomaakin, joka on aina jäänyt aikaisempina vuosina lähes pitämättä.
Aikidon ulkoharjoituksissa ihmettelin että miksi kaikki muut tekevät eri tahtiin nämä liikkeet...
 Toimimme kesän aikana lomaperheenä. Tämä tarkoittaa että otimme lomalle lapsia kaupungista, siis sellaisia joilla ei muuten ole mahdollisuutta päästä "maalle". Näissä merkeissä tuli käytyä Puuhamaassakin sekä Aulangon joutsenlammella, mutta osalle suurin elämys taisi olla ihan tavallinen arki pienessä kylässä tyyliin "Missä hei täällä on kassat, mitä eiks teidän kaupassa oo kun yks kassa?!?"
Metsäretket ja luonto kiehtoivat lapsiakin... Hikiän suurin kivi...
Kouluun on mukava palata, uudet oppilaat ja uudet haasteet. Ensimmäinen kolme päivää onkin vietetty raskaasti teorialuokassa, mutta maanantaista lähtien tilanne paranee huomattavasti, kun pääsemme touhumaan aloittavien kanssa hallin puolelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti