torstai 13. elokuuta 2015

Blogi aukeaa jälleen...

Päätin jo tuossa aikaisemmin lopetella tämän blogin päivittämisen,  Opettajakillan blogi, jonne ajattelin siirtää ajatusteni jakamisen, muuttikin suuntaansa hieman.
Opettajakilta kasvoi kokeiluluontoisesta weebly-sivustosta täysiveriseksi killaksi, jonka hallinta on kaikkien kiltaan kuuluvien opettajien, ei ainoastaan itseni tehtävänä. Palasin tänä syksynä takaisin Pintakiltaan opettamaan ykkösluokkalaisia uuden opetussuunnitelman myötä. Päätin, että herätetäänpä tämä vanha blogi jälleen, kun aloitan kirjoittelemaan tulevaisuuden pintakäsittelijöiden kanssa sattuvista kommelluksista, joten tervetuloa takaisin seuraamaan elämää Pintakillassa tähän blogiin.

Ensimmäinen viikko on takana ykkösten kanssa, koen taas kerran olevani kovin onnekas oppilaideni suhteen, mukavaa ja asiallista nuorta porukkaa, heidän kanssaan tulee varmasti vauhtia ja värikkäitä tilanteita eteen pinnalla.
Ensimmäinen ammattiaineisiin integroitu Fysiikan ja kemian tunti menossa... Anna Salonen haastaa uutena Pintakilta-tiimin jäsenenä opiskelijoita ajattelemaan...
Pintakilta-ykköset valkohaalaristen ammattitutor-opiskelijoiden johdolla sovittelemassa uusia hengityssuojaimia
Tutustu ylläolevaa kuvaa klikkaamalla Pintakillan uuteen Pintakilta 360-ympäristöön
Myös uusi kilta, Raksakilta Original Hämeenlinna on bongattu Ammattiopisto Tavastiassa, tervetuloa mukaan Jukka ja kumppanit!
Verestin vähän, mitä se auton maalaus oikein on kesäloman aikana... Lisää kuvia löytyy täältä.

-Jari-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti