perjantai 11. toukokuuta 2012

Jyväskylässä Kiltakouluja esittelemässä

Vietin pari päivää Jyväskylässä "nettihörhöjen" seminaarissa eli Nappiparisto-hankkeen järjestämässä Oppimisympäristökehittäjien ja IT-osaajien yhteisseminaarissa.

Keskiviikkona tilaisuus alkoi Sanna Brauerin ja Minna Taivassalo-Salkosuon avauksella. Verkostoituminen oli päivän teema, kannattaa tutustua mahdollisimman moneen uuteen toimijaan jos mahdollista.
Sanna ja Minna avaamassa tilaisuutta.
Karkasimme Hannun kanssa virallisesta ohjelmasta poiketen tutustumaan paikalliseen maalialan yritykseen. Pintakilta Originalin yhteistyökumppani SP-Automaalit kutsui meidät tutustumaan uuteen Jyväskylän toimipisteeseensä.
Veini Pirttilahti SP-Automaalit Oy:stä esitteli meille uutta myymäläänsä. Hannu Waltzer mietteliään näköisenä..  

Keskiviikkoiltana oli sisävesiristeilyn vuoro. Laivalla jatkettiin kehittämistä iltapalan merkeissä tutustuen samalla uusiin kontakteihin.
Yllättävän isoja laivoja sisävesiristeilyä ajatellen... Satamassa tuuli kovasti, mutta itse risteilyllä tuulta ei edes huomannut...
 Parasta antia olikin juuri tutustuminen ja tiedon jakaminen eri hanketoimijoiden kesken; saldona reissusta taitaakin olla pari erittäin varteenotettavaa uutta Kiltakoulut-toimijaa sekä jonkinasteinen tyydytys siitä että olemme onnistuneet jotenkin toimimaan seminaarissakin toivottujen periaatteiden mukaan.

Oli hienoa nähdä taas tuttuja toimijoita sekä tutustua muutamiin uusiinkiin.

Torstai
Kiltakoulut ja Pintakilta olivat hienosti esillä taas kerran, suurkiitokset Salon BisnesKillalle."JoRi"Johanna Rintanen ja "Hirvoska" Marja-Liisa Hirvonen  laittoivat taas markkinointikoneensa käyntiin, ja tunnelma nousikin heti kattoon.Mukana oli ensimmäistä kertaa myös Pintakilta Tampereen Hannu Waltzer estradilla unohtamatta Kiltakoulut-projektipäällikköä Anu Konkarikoskea.  Anu piti huolen esityksemme etenemisestä laajemmassa mittakaavassa aikataulutuksen puitteissa, mikä olikin tarpeen sillä Salon Bisneskillan sekä Pintakiltojen markkinointikonetta ei ihan helpolla hiljennetä kun vauhtiin päästään......
Tässä vaiheessa Anu esitteli vielä "sivistyneesti" Kroy-Troy-hanketta... Pienten teknisten ongelmien jälkeen pyysimme lavalle vielä salolaisetkin, tuntui että tunnelma nousi heti kun Bisneskiltalaiset saatiin mukaan puhumaan Kiltakouluista.(kuva Nappiparisto)
Kaiken kaikkiaan Kiltakoulut-toiminnan kannalta hedelmällinen seminaari/yhteistyötilaisuus, kiitokset Nappiparistolle ja Henry Paanaselle kutsusta esittäytymään myös Jyväskylän Verkko-opettaja-päiville.(Tilaisuus muuttui yhteistilaisuudeksi torstai-iltapäivänä, Kiltakoulut sai näin suuremman kuulijakunnan.)

1 kommentti:

  1. Kiitos teille hyvästä ja inspiroivasta esityksestä! Oli tosi mukava saada ammatillisen koulutuksen kehittäjäkärkeä mukaan Jyväskylän verkko-opettajapäivään :)

    VastaaPoista