perjantai 21. lokakuuta 2011

Lomaviikkoko?

Vietin ensimmäisen lomapäivän työn merkeissä. Kävin koulumme edustajana maalien ja autotarvikkeiden maahantuojan Colornetin Octoberfesteissä lauantai-iltana.
Koska koolla oli paljon alan ammattilaisia ja yrittäjiä opettajista puhumattakaan, otin uuden ammattitutkintomme esitteitä mukaan. Ipadilla pääsin kätevästi Pintakillan sivustolle esittelemään koulutustamme ja sainkin pari uutta aikuisopiskelijaa mukaan alkavalle ammattitutkinto-kurssillemme.
Päätimme ottaa kurssille lisää oppilaita vielä parin kuukauden ajan, jos halukkaita löytyy.
 Pintakilta-sivusto aiheutti keskustelua ja kiinnostusta kovasti, esittelin sivustoa ja opetustapojamme muiden oppilaitosten edustajille. Sain myös kullanarvoista palautetta ammattimaalareilta, tosin osalla oli kyllä melko tiukka näkemys millä tasolla opiskelijoiden pitäisi olla valmistuttuaan.

Varsinainen lomailu alkoi sunnuntaina, kun starttasimme heti aamusta kohti Kymönkoskea. Pari päivää luonnon helmassa järven rannalla hyvien ystävien luona rentouttaa kyllä kummasti. Jätin kaikki vimpaimet kotiin kameraa lukuunottamatta. Yllättävän vapauttavaa olla tavoittamattomissa.
Keitele-järvi auringonlaskun aikaan.
Illalla pääsimme pressusaunan lämpöön. Sauna on rakennettu heti rannan tuntumaan joten järveen ei ole kovin pitkää matkaa.... Koska vaimoni Tiina meni ja hyppäsi saunasta 10-asteiseen järveen, en voinut jäädä sen huonommaksi vaan pakkohan se oli kastautua järvessä. Aluksi vesi oli todella kylmän tuntuista, mutta jo heti laiturilla takaisin rannallepäin kävellessä alkoi yllättävä hyvänolon tunne levitä koko kroppaan. Ei ihme että osa ihmisistä käy talvellakin avannossa....
Kummasti valokuvaaminenkin menee välillä työn puolelle.. Tässä esimerkki noin kymmenestä liekkikuvasta, jotka napsaisin mallikuviksi tulevia töitä ajatellen....
 Tästä luultavasti tulee johonkin joulukorttiin lyhdyn mallia....
Ihmeen vihreää oli vielä luonnossa. Kävimme paikallisella kalliolla patikoimassa, tämä kosteikko on korkealla meren pinnan yläpuolella.
Takaisin töihin palasimme jo alkuviikosta, jatkoin omassa firmassani joulukorttien parissa. Sininen sarja alkaa valmistua pikkuhiljaa. Kaksi ensimmäistä alkavat olla viimeistelyä vaille.
Hahmottelua valkoisella..
Seuraavaksi vähän väriä hahmoihin...
Yksityiskohtia ja taustoja lisää...
viimeistelyä vaille... Vaikeinta näissä on saada taulut näyttämään sarjalta eikä yksittäisiltä teoksilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti